Cultura.
A cultura da República Democrática do Congo reflicte boa parte da diversidade dos seus centos de grupos étnicos e diferentes esferas da vida en todo o país, desde a desembocadura do río Congo, na costa, río arriba pola selva e os sabana no centro, montañas densamente poboadas no Extremo Oriente. Desde o século XIX, os modos de vida tradicionais sufriron cambios traídos polo colonialismo, a loita pola independencia, o estancamento da era Mobutu, e, máis recentemente, a Primeira e a Segunda Guerra do Congo. A pesar desas presións, os costumes e culturas do Congo manteñen moito da súa individualidade. Os 70 millóns de habitantes son principalmente rural. O 30 por cento que viven en áreas urbanas foron os máis abertos a influencias occidentais.
Comidas e Hábitos:
Só 2,86% da terra é cultivada, e a maioría son utilizadas para a agricultura de subsistencia. A xente reúnen bagas, cogomelos, mel, etc., Cazan e pescan. Eles moitas veces venden esas culturas nos mercados ou á beira da estrada. A gandería e desenvolvemento agrícola da empresa foi prexudicada pola recente guerra e a mala calidade das estradas.
Os campos do Congo é a fonte dunha variedade de culturas. Estes inclúen millo, arroz, mandioca, pataca doce, bananas, tomates, cabaza e variedades de chícharos e noces. Estes alimentos son consumidos en todo o país, pero hai tamén pratos rexionais. As culturas máis importantes son exportadores de café e aceite.
No hay comentarios:
Publicar un comentario